Early to Rise AB Logo

Ett tillägg för att sätta fokus i bilderna

Sätt rätt fokus i bilderna med Theia Smart Thumbnails

[ux_image id=”2259″]

[gap height=”20px”]

I stort sätt vad du än vill göra går det att ordna i wordpress. Det som du inte kan göra i grundutförandet av wordpress går oftast att lösa med hjälp av olika plugins. En sak som kan ställa till problem och huvudvärk är att beskära bilder så att de visar det viktigaste, oavsett bildformat. Det finns ingen inbyggd funktion för detta i WordPress, men det går att lösa med ett plugin – Theia Smart Thumbnails.

Ett vanligt problem med WordPress har med bilder att göra. Beroende på vilket tema du använder så behöver du ha bilder i olika storlekar och format.

Du behöver därför ladda upp bilder som ser bra ut på alla de ställen där du vill visa dem. Utmaningen är dock att en bild som ser bra ut i ett format, låt oss säga 4:3, kan se helt fel ut i ett annat stående format. 

Oftast får man nöja sig med att bilderna ser bra ut på ett ställe och ok ut på andra. 

Sätt fokusområde med ett tillägg

Med tillägget Theia Smart Thumbnails blir det oerhört mycket enklare att hantera bilder. Ladda upp en bild och markera det område som är viktigast så anpassar pluginet övriga bilder därefter.  

Till skillnad mot många andra tillägg är Theia Smart Plugins inte gratis, utan det kostar 19 USD per år. Men med tanke på hur mycket tid och huvudvärk du kan spara med det och med tanke på hur mycket snyggare din sajt kan bli är det lätt värt pengarna.

 

Relaterade inlägg

Coach Marknadsföring, early to rise erbjuder coaching

Behöver du en coach i marknadsföring?

Är du företagare, entreprenör eller marknadsföringsansvarig och letar efter sätt att förbättra din marknadsföringsstrategi, öka försäljningen och bygga ett starkare varumärke? En marknadsföringscoach kan hjälpa

Läs mer »
Relansering av en produkt

Relansering av en produkt

En produktrelansering innebär att en redan existerande produkt lanseras igen, oftast med någon form av förbättring eller uppdatering. Syftet med en relansering är att återuppliva

Läs mer »

Innehåll

Populära inlägg