Early to Rise AB Logo

Få idéer för Innehåll till din sajt

Answerthepublic kan ge idéer för nytt innehåll

[ux_image id=”1526″]

Känner du att din sajt kan behöva mer innehåll? Har du svårt att komma på vad du ska skriva om? Det brukar alltid vara bra att ha en sida med frequently asked questions (FAQ), eller ”vanligt förekommande frågor och svar”. Du kan göra dessa väldigt relevanta för just din bransch och dina kunder och de är lätta att uppdatera.

Av erfarenhet känner du säkerligen till flera vanligt förekommande frågor som du skulle kunna besvara. Men det finns ett ganska fiffigt gratisverktyg som hjälper dig att spåna fram ytterligare innehåll – answerthepublic.com. Namnet till trots så fungerar den utmärkt på svenska.

Genom att skriva ett ord eller en fras så får du förslag på relevanta frågor som passar ditt ord. Du kan även få förslag på andra ord och fraser baserat på prepositioner, jämförelser och även en lista i bokstavsordning med relevanta ord. En guldgruva att använda som idébank.

En av mina kundgrupper är tandläkare och jag sitter just nu och jobbar med en FAQ för tandblekning. Jag kan lugnt säga att jag har fått uppslag på innehåll från answerthepublic.com som jag inte skulle ha fått annars.

Oavsett om du säljer släpvagnar, mätutrustning eller skönhetsprodukter, jag kan garantera att du hittar saker att skriva om på din sajt med hjälpa av answerthepublic.

Relaterade inlägg

Innehåll

Populära inlägg