Kom igång med sökordsannonsering (PPC)

Jag hjälper er att nå era målgrupper när det är som mest engagerade

Thomas på Early to Rise AB hjälper dig med SEO och annonsering

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för att komma igång med sökordsannonsering (PPC).

  Jobbar du på ett litet företag där det inte finns någon som är ansvarig för marknadsföring och kommunikation? Eller är du soloföretagare och har varken tid, ork, kunskap eller intresse för att jobba med digital marknadsföring och annonsering? Lugn, Thomas på Early to Rise hjälper dig att med sökordsannonseringen så att du när fler relevanta besökare med rätt budskap vid rätt tillfälle. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

  När du jobbar med mig på Early to Rise får du:

  • Hjälp med alla delar av att annonsera på Google Ads, Microsoft Bing, LinkedIn eller Facebook – från strategi till att uppföljning
  • Enkelt och personligt samarbete med ett fokus på ”getting things done”
  • Riskfritt avtal utan bindningstid

  Jag hjälper dig att driva rätt trafik till din sajt och e-handel så att du lättare kan uppnå dina affärsmål.

  Nå era målgrupper i rätt kanal och tid

  Det finns många kanaler och typer av annonser att välja mellan. Beroende på målsättning fungerar vissa bättre än andra.

  Jag hjälper dig att annonsera på Google Ads, Bing, LinkedIn och Facebook, allt beroende på var vi tror att vi kan nå era målgrupper.

  Enkelt samarbete med fokus på resultat

  Jag har själv köpt annonstjänster av ”fina byrån i stan” och vet hur knepigt det emellanåt kan vara.

  Jag har en prestigelös approach och lägger stor vikt på att verkligen  förstå er affär och era kunder och att fokusera på att få saker och ting gjorda.

  Inga bindningstider eller måsten

  Det ska vara enkelt och friktionsfritt att jobba med Early to Rise. Därför jobbar jag inte med krångliga avtal med bindningstider.

  Jag tror mer på ett gott och spännande samarbete där vi trivs att arbeta tillsammans och där resultaten talar sitt tydliga språk.

  Några vanliga frågor om Sökordsannonsering

  Vad kostar sökordsannonsering?

  Arbetet med att annosera består av lite olika delar – tiden för att hantera kontot och kampanjer, kostnaden för att ta fram innehåll, men framförallt kostnaden för annonsutrymmet som man betalar till Google, Microsoft, LinkedIn med flera.

  Beroende på typ av kampanj betalar du när någon klickar på din annons eller när någon har möjlighet att se den.

  Annonsering på internet kan liknas vid en auktion, men det är inte den som betalar mest som nödvändigtvis vinner. Men ju populärare ett sökord eller fras är, destor högre brukar priset för ett klick vara. Vissa branscher är ”dyrare” än andra, t.ex. bank och försäkring.

  Det fina med annonsering på internet är att du själv bestämmer hur mycket du är beredd att betala för en kampanj. Ögonblicket du stoppar kampanjen kostar den dig inget i annonskostnader.

  På Early to Rise jobbar vi med annonsering på löpande räkning och tar 1195 sek per timme exkl. moms. När väl ett konto och kampanjer är uppsatta lägger vi ner 4-6 timmar per månad för att hantera ett konto.

  Är vi garanterade resultat?

  Det finns ett visst tolkningutrymme i den frågan, för det beror på vilka resultat du är ute efter.

  De flesta som annonserar vill ha någon form av konvertering; ett köp, en registrering till en kurs eller ett nyhetsbrev. Sökordsannonsering kan hjälpa till att driva trafik till din sajt eller webshop, men att sedan få besökarna att göra exakt det du vill handlar om kommunikation och erbjudande på sajten.

  Men om annons och landningssida stämmer överens finns väldigt goda möjligheter att skapa ett gott resultat.

  Hur lång tid tar det?

  Till skillnad mot sökmotoroptimering, som kan ta 9-12 månader innan det ger mätbara resultat, är annonsering i omedelbar. Så snart du aktiverar en kampanj kan dina annonser börja visas.

  Varför anlita Early to Rise för sökordsannonsering?

  Det finns flera anledningar till att du vill anlita Early to Rise, några av dem är:

  • Du får en konsult som kan digital marknadsföring – alltifrån strategi, SEO, annonsering, konverteringsoptimering ner till att installera konverteringspixlar. Med över 25 års erfarenhet av marknadsföring förstår jag inte bara det ”digitala hantverket”, utan jag har en djup förståelse för ”affären” och köpresan, vilket kommer dig till nytta.
  • Du får någon som förstår din situation, eftersom jag själv har jobbat som beställare av sökannonsering. Jag vet att det ibland kan kännas läskigt, eller jobbigt att anlita en byta, särskilt om du aldrig har gjort det tidigare.
  • Din sajt och din situation hamnar i fokus – Early to Rise är en enmansbyrå där varje ny kund utgör en stor del av ”familjen”. Om vi jobbar tillsammans är det början på en, förhoppningsvis, lång relation.
  • Du får någon som är enkel att jobba med – inget byråsnack eller tradiga möten. Jag är prestigelös och fokuserar på att göra rätt saker.

  Kom igång med Sökordsannonsering och få mer trafik till din sajt

  Copyright 2019 © Early to Rise AB | Integritetspolicy