Early to Rise AB Logo

Interim marknadschef

Jobbar du i en startup eller en liten organisation där det inte finns tid, ork eller budget för att bygga upp en marknadsfunktion? Behöver du fylla tomrummet innan ni rekryterar en marknadschef? Eller behöver du kapa toppar, vid exempelvis en produktlansering? Då kan du anlita mig som interim marknadschef.

Alla behöver jobba dedikerat med sin marknadsföring, men att rekrytera och anställa en marknadschef kan ta tid, kraft och kan vara kostsamt. Ett mindre tidskrävande och mer riskfritt alternativ är att anlita en interim marknadschef. Mig, till exempel.

Som interim marknadschef hjälper jag er att fylla tomrummet tills ni rekryterar en egen marknadschef. Jag hjälper er även att kapa toppar som lätt kan uppstå vid exempelvis en produktlansering.

Med över 22 års erfarenhet som produkt- och marknadsansvarig på internationella bolag inom högteknologisk business to business (b2b) kan jag hjälpa er att fylla tomrummet innan ni själva rekryterar en marknadschef.

Som interim marknadschef hjälper jag er med bland annat:

Det som gör mig unik som marknadschef är min bredd – jag jobbar med övergripande strategier likväl som att frilägga bilder och konfigurera Facebookpixlar. I mångt och mycket är jag en agil marknadsföringsbyrå.

Upplägget för interim marknadschef

Att anlita en tillfällig marknadschef är lite annorlunda än att anlita en konsult för ett specifikt uppdrag. Den största skillnaden är främst att du anlitar någon för löpande arbete, vilket innebär längre avtalsperioder och större omfång.

Beroende på er situation och uppdragets omfattning är det nog sannolikt att ni behöver rekrytera någon en eller ett par dagar i veckan. Sådana uppdrag sker på retainer.

Behöver du en interim marknadschef, hör av dig…

Att anlita en interim marknadschef är ett viktigt beslut som har stor inverkan på er verksamhets framgång. Kontakta mig så kan vi diskutera om tycke uppstår och vi vill och kan jobba med varandra.