Early to Rise AB Logo

Nedanstående är en sammanfattning över de tjänster som Early to Rise erbjuder. Respektive tjänst är omfattande i sig och består i sin tur av mindre tjänster.

Inget uppdrag är för litet

Inget uppdrag är för litet. Det låter kanske som en självklarhet, men du ska endast köpa det du behöver. Att sätta upp ett annonskonto i Google Ads eller att hitta sidor med grundläggande seo-problem tar inte lång tid. Om det är vad du behöver så är det vad vi levererar.

Behöver ni bygga en ny sajt, någon som hjälper till med en global produktlansering eller en interim marknadschef tar vi oss gärna an det uppdraget med.

Sökmotoroptimering (SEO)

Få din sajt att synas i sökresultaten när någon söker efter de produkter eller tjänster ni erbjuder. Jag hjälper dig med strategi teknisk SEO och content marketing.

Läs mer om SEO.

Annonsering (SEM/PPC)

Med sökordsannonsering, eller betald trafik, når du snabbt kunder i alla steg av köpresan. Jag hjälper dig att synas via Google, Bing, LinkedIn och andra sociala kanaler.

Läs mer om digital annonsering

B2B produktmarknadsföring och lansering

Du har en ny produkt, men vet inte hur du ska lansera den? Hur når du de potentiella köparna och hur skapar du engagemang i säljkåren? Med rätt strategi, positionering, budskap och verktyg får din produkt möjlighet att lyckas.

Jag hjälper dig med produktmarknadsföring och lansering.

Interim marknadsförare

Saknar ni en marknadsfunktion eller behöver ni tillfälligt stärka upp befintlig organisation? Jag kan hjälpa dig som extra resurs och jobbar strategiskt och operativt. Du kan även anlita mig som bollplank och coach för att lyfta medarbetarna.

Jag avlastar er marknadsavdelning som interim marknadsförare och marknadschef.

Bollplank för dig eller medarbetarna

Ibland tappar vi energi och inspiration, ibland kör vi fast och behöver hjälp att tänka. Då kan det vara bra att ta hjälp av utomstående hjälp i form av en coach eller mentor. 

Jag erbjuder dig eller dina medarbetare coachning inom marknadsföring och lanseringar.