[ux_banner height=”500px” bg=”707″ bg_pos=”3% 4%”]

[text_box position_x=”0″ position_y=”50″]

Fler kunder med Sökmotoroptimering

Syns du inte, finns du inte. Med sökmotoroptimering (SEO) kan du få fler kunder till din klinik. Gör en kostnadsfri SEO-analys av er kliniks sajt för att se hur ni kan bli synligare på Google.

[/text_box]

[/ux_banner]
[gap height=”2em”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Få fler kunder till er klinik

Säg att en vanlig undersökning kostar 800 kr och att en nöjd kund stannar i tio år. Det innebär att varje ny kund är värd 8000 sek – bara i undersökningar. Utöver regelbundna undersökningar behöver samma kund kanske andra behandlingar som tandblekning, bettskenor, laga hål etc. Varje ny kund som du får in till kliniken kan med andra ord generera tusentals kronor i intäkter!

Hur får ni in nya kunder idag? Ni gör förmodligen ett bra jobb så många nya kunder kommer på rekommendation av befintliga kunder. Men många andra Googlar och kommer er klinik inte upp bland de första sökträffarna är risken stor att kunden går till någon av era konkurrenter, som syns bättre.

Det är här sökmotoroptimering, eller SEO, kommer in. Genom att jobba med er sajt rent tekniskt, med dess innehåll och med att få relevanta länkar till er sajt så kan ni komma högre upp i sökresultaten, få fler besökare till er sajt och förhoppningsvis fler nya kunder.

Se hur pass väl er sajt är optimerad genom att göra den kostnadsfria sökmotoranalysen nedan. Du får en rapport som du kan använda hur du vill. 

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Hur bra syns er kliniks sajt?

Gör en kostnadsfri analys på hur er kliniks sajt fungerar ur ett SEO-perpektiv. 

Fyll i er kliniks webadress (med http:// eller https://), din epostadress och nyckelordet du vill testa din sajt för, t.ex. “tandblekning Täby”. Klicka på “Påbörja Analys” och du kommer att få en rapport som du kan ladda ner. 

Vill du se hur er klinik står sig mot en konkurrenade klinik, fyll då i deras webadress.

OBS! Ibland tar det lite längre tid än de femton sekunder som står angivet – vänta bara som kommer rapporten upp.

Detta är en kostnadsfri analys som ger dig en övergripande bild över hur er pass optimerad er sajt är. För en mer djuplodande genomgång och för att få konkreta förslag på hur ni kan driva mer trafik till sajten, vänligen fyll i detta formulär

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[block id=”702″]

[/col]
[col span__sm=”12″]

Varför Early to Rise

Early to Rise hjälper andra tandläkare med sökmotoroptimering, annonsering och närvaro på sociala medier. Detta gör att vi får stordriftsfördelar – det som fungerar för en klinik fungerar förmodligen för en annan.

För att undvika inbördes konkurrens bland våra kunder jobbar vi dock endast med en tändläkare per geografisk ort.

[/col]

[/row]