Kom igång med sökmotoroptimering (SEO)

Jag hjälper er att få mer och värdefull trafik till er sajt och e-handel

Thomas på Early to Rise AB hjälper dig med SEO och annonsering

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för att komma igång med SEO.

  Jobbar du på ett litet företag där det inte finns någon som är ansvarig för marknadsföring och kommunikation? Eller är du soloföretagare och har varken tid, ork, kunskap eller intresse för att jobba med sökmotoroptimering?

  Lugn, Thomas på Early to Rise hjälper dig att sökordsoptimera din sajt så att du får fler besökare. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

  När du jobbar med mig på Early to Rise får du:

  • Hjälp med alla delar av SEO
  • Enkelt och personligt samarbete med fokus på ”getting things done”
  • Riskfritt avtal utan bindningstid

  Jag hjälper dig att driva rätt trafik till din sajt och e-handel så att du lättare kan uppnå dina affärsmål.

  Välj vad du vill ha hjälp med

  Sökmotoroptimering handlar om att tekniskt anpassa sajten enligt Googles riktlinjer, att skapa vettigt innehåll som hjälper besökaren i sin köpresa samt att få relevanta länkar.

  Jag hjälper dig med alla eller utvalda delar, anpassat efter dina behov, önskemål och budget.

  Enkelt samarbete med fokus på resultat

  Jag har själv köpt seo-tjänster och vet hur knepigt det kan vara.

  Jag är därför inte överdrivet förtjust i onödiga möten eller resurskrävande ”förstudier”, utan jag fokuserar på att få saker och ting gjorda, antingen via er byrå eller att jag själv uppdaterar er sajt.

  Inga bindningstider eller måsten

  Även om SEO kan ta 9-12 månader innan det ger mätbar effekt jobbar jag inte med bindningstider.

  Jag tror mer på ett gott och spännande samarbete där vi trivs att arbeta tillsammans och där resultaten talar sitt tydliga språk.

  Några vanliga frågor om SEO

  Vad kostar SEO?

  Det är svårt att säga exakt hur mycket arbetet med er SEO kommer att kosta eftersom det ”beror på”. Beroende på hur din sajt ser ut idag, hur tuff konkurrens det är i din bransch, vad dina konkurrenter gör, hur dina potentiella kunder söker etc. varierar kostnaden.

  Kostnaden påverkas också av hur mycket innehåll ni har och hur mycket som måste skapas hur pass enkelt eller svårt det är att skaffa länkar etc.

  På Early to Rise jobbar vi med SEO på löpande räkning och tar 1195 sek per timme exkl. moms. Löpande hantering av en mindre sajt tar 4-8 timmer per månad, men det kan variera beroende marknads- och konkurrenssituation.

  Är vi garanterade resultat?

  Ni kommer att se förbättringar i er organiska trafik, men det går inte att garantera att ni kommer att hamna på en första plats, det kan ingen byrå garantera.

  Hur lång tid tar det?

  Det tar relativt lång tid innan arbetet med sökmotoroptimeringen visar några mätbara resultat, man brukar få vänta 9-12 månader. Att jobba med SEO är en långsiktig investering. Vill du ha snabbare resultat kan du kombinera SEO med sökordsannonsering.

  Varför anlita Early to Rise för SEO?

  Det finns flera anledningar till att du vill anlita Early to Rise, några av dem är:

  • Du får en konsult som kan digital marknadsföring – alltifrån strategi, SEO, annonsering, konverteringsoptimering ner till att installera konverteringspixlar. Med över 25 års erfarenhet av marknadsföring förstår jag inte bara det ”digitala hantverket”, utan jag har en djup förståelse för ”affären” och köpresan, vilket kommer dig till nytta.
  • Du får någon som förstår din situation, eftersom jag själv har jobbat som beställare av SEO-tjänster, bl.a. som marknadsansvarig på ögonstyrningsföretaget Tobii. Jag vet att det ibland kan kännas läskigt, eller jobbigt att anlita en byrå, särskilt om du aldrig har gjort det tidigare.
  • Din sajt och din situation hamnar i fokus – Early to Rise är en enmansbyrå där varje ny kund utgör en stor del av ”familjen”. Om vi jobbar tillsammans är det början på en, förhoppningsvis, lång relation.
  • Du får någon som är enkel att jobba med – inget byråsnack eller tradiga möten. Jag är prestigelös och fokuserar på att göra rätt saker. Jag jobbar gärna med er webbansvarige eller byrå, men finns har ni ingen sådan jobbar jag själv handgripligen i ert cms.
  • Du får tillgång till mitt breda nätverk av skribenter, filmskapare, fotografer och utvecklare etc.

  Kom igång med sökmotoroptimering och få mer trafik till din sajt

  Copyright 2019 © Early to Rise AB | Integritetspolicy