Hjälp med marknadsföringen

Få mer gjort, stressa mindre och uppnå era affärsmål lättare.

Thomas på Early to Rise AB hjälper dig med SEO och annonsering

Fyll i formuläret om du känner att du behöver hjälp med marknadsföringen.

  Som marknadsförare blir vi aldrig ”klara”, utan det finns alltid nya projekt och aktiviteter att ta tag i. Och tur är väl det, men det kan också vara stressande när vi känner att tiden eller resurserna inte riktigt räcker till. Det är där jag kommer in.

  Jag har jobbat i över 20 år som produkt- och marknadsansvarig på globala företag, bland annat på ögonstyrningsföretaget Tobii. Jag vet hur frustrerande din situation kan vara, men jag har massor av praktisk kunskap för att avlasta dig när du själv inte kan, hinner eller orkar ta tag i marknadsföringen.

  Vad du kan få hjälp med  

  Exempel på marknadsaktiviteter som jag hjälper andra företagare och entreprenörer med är:

  Jordnära samarbete

  Det kan vara ”läskigt” att köpa in marknadsföringstjänster, särskilt från ”fina byrån i stan”. Men oroa dig inte, jag är inte den byrån. Jag har en ödmjuk och pedagogisk approach där fokus ligger på samarbete och resultat.

  Getting s*#t done

  Jag fokuserar på att få saker och ting gjorda, antingen via dina kollegor, er byrå eller att jag själv gör det. Mina kunder uppskattar att jag också genomför det jag rekommenderar

  Inget projekt för litet

  Oavsett om du behöver du hjälp med en produktlansering, komma igång med annonsering eller få hjälp med att installera Google Analytics kan jag hjälpa dig.

  Vanliga frågor och svar om att köpa marknadsföringstjänster

  Vad kostar det?

  Vi kan lägga upp samarbete på olika sätt, beroende vad som passar dig bäst:

  • Projekt – du får en tids- och kostnadsuppskattning och ett ”tak” på vad projektet kommer att kosta.
  • Löpande räkning – de flesta av mina kunder kör på löpande räkning. Tillsammans bestämmer vi vad fokus ska ligga, och sedan utför jag arbetet löpande, med regelbundna avstämningsmöten.
  • Retainer/avrop – några få kunder väljer att köpa tjänster på retainer. Det innebär att de avsätter en viss summa pengar per månad och ser sedan till att förse mig med projekt och uppdrag att fylla tiden med. 

   

  Är vi garanterade resultat?

  Jag kan inte garantera ett specifikt resultat, då det är många faktorer utanför min kontroll som påverkar marknadsföringen och försäljningen. Jag kan dock garantera att vi tillsammans kommer att underlätta för era potentiella köpare att hitta och köpa av er. Detta i sin tur gör att ni lättare uppnår era affärsmål.

  Varför anlita Early to Rise?

  Det finns flera anledningar till att du vill anlita Early to Rise, några av dem är:

  • Du får en konsult som kan marknadsföring – alltifrån strategi, SEO, annonsering, konverteringsoptimering ner till att installera konverteringspixlar. Med över 25 års erfarenhet av marknadsföring inom högteknologisk B2B förstår jag inte bara det ”hantverket”, utan jag har en djup förståelse för ”affären” och köpresan, vilket kommer dig till nytta.
  • Du får någon som förstår din situation, eftersom jag själv har jobbat som beställare av marknadsföringstjänster, bl.a. som marknadsansvarig på ögonstyrningsföretaget Tobii. Jag vet att det ibland kan kännas läskigt, eller jobbigt att anlita en byrå, särskilt om du aldrig har gjort det tidigare.
  • Du, ditt företag och dina projekt hamnar i fokus – Early to Rise är en enmansbyrå där varje ny kund utgör en stor del av ”familjen”. Om vi jobbar tillsammans är det början på en, förhoppningsvis, lång relation som jag vårdar ömt.
  • Du får någon som är enkel att jobba med – inget byråsnack eller tradiga möten. Jag är prestigelös och fokuserar på att göra rätt saker. Jag jobbar gärna med er webbansvarige eller byrå, men finns har ni ingen sådan jobbar jag själv handgripligen i ert cms. Detsamma gäller för att skapa trycksaker, frigöra bilder mm. Jag är lite av en ”jack of all trades…”
  • Du får tillgång till mitt breda nätverk av skribenter, filmskapare, fotografer och utvecklare etc.
  Våra avgränsningar

  Även om jag hjälper dig med mycket och jag har ett brett kontaktnät finns det ändå en del områden inte jobbar med. Dessa är främst

  • Public Relations (PR). Jag hjälper dig gärna att skriva pressreleaser, men det är inte PR. Riktigt PR handlar om att aktivt nå ut till journalister och andra intressenter för att ”pitcha” ditt företag, din produkt eller din idé.
  • Varumärken, branding och visual identity. Det är enormt viktigt att du har ett varumärke som kommunicerar och står för det du vill att det ska stå för. Tätt förknippat med varumärket är dess visuella identitet, logotyp, färger etc. Jag hälper dig gärna att ta fram ikoner för din sajt eller produktblad, utifrån er grafiska profil, men jag tar inte på mig renodlade varumärkesarbeten. 

  Få avlastning med din marknadsföring så att du kan fokusera på rätt saker, stressa mindre och lättare nå era affärsmål.

  Copyright 2020 © Early to Rise AB | Integritetspolicy