Digital uppstart för små företag inom B2B

Installera de vanligaste verktygen från Google och kom igång med att mäta, styra och förbättra er online-närvaro. Allt till ett fast pris.

Early to Rise AB - Digital uppstart för små företag inom B2B – LP 1

Nya möjligheter att fatta datadrivna beslut om marknadsföring och försäljning

En av de största fördelarna med digital marknadsföring är att nästan allting är mätbart och du med tillgängliga data kan fatta välgrundade beslut om marknadsförings- och försäljningsinsatser.

 

Men det förutsätter att du har grundläggande verktyg på plats och att de är rätt konfigurerade.

 

Dessvärre är det svårt för många småföretagare att komma igång, då det kräver viss kunskap, tid och intresse. Även att köpa in externa tjänster kan vara knepigt för en ovan kravställare av digitala marknadsföringstjänster, för vad är det du ska köpa?

 

Jag har därför satt samman ett paket med de vanligaste verktygen och inställningarna du behöver för att komma igång med elementär mätning och marknadsföring. Med detta på plats kan du börja fatta datadrivna beslut och optimera din verksamhet.

Installerar och konfigurerar de vanligaste verktygen

Det finns massor av verktyg att installera, men du kommer långt med de grundläggande verktygen från Google, som dessutom är kostnadsfria..

I paketet ingår installation och grundläggande konfigurering av:

 • Google Analytics UA – Ger dig statistik om dina besökare och vad de gör på din sajt. Installation av och grundläggande konfigurering av vyer, filter och ett konverteringsmål (ifyllt kontaktformulär).
 • Google Ads – konfigurering av Google Ads och sammankoppling till Google Analytics.
 • Konverteringsspårning – mätning av hur många som fyller i ditt kontaktformulär. Denna konvertering kopplas till Google Analytics, Google Ads och LinkedIn.
 • LinkedIn Insight – Få information om medlemmarna på LinkedIn som också besöker din sajt. Ett ovärderligt verktyg för att bl.a. skapa anpassade målgrupper. Jag skapar även ett mål för ifyllda i kontaktformulär.
 • Google Tag Manager – Ett verktyg för att enklare utöka funktionaliteten och mätbarheten på din sajt.
 • Coaching – 1 timmes coaching via Zoom om digital marknadsföring.

Anpassat för dig som inte kan, vill eller hinner

Detta uppstartspaket passar mindre eller medelstora företag inom B2B som inte har någon intern resurs för att hantera mätning och digital marknadsföring. Det passar dig som är:

 • VD och vill få bättre koll på hur er sajt hjälper er att generera affärsnytta, bygger varumärke och driver verksamheten framåt.
 • Marknadsansvarig och vill kunna visa hur ditt arbete hjälper säljarna att generera leads och få ett verktyg som underlättar all annan marknadsföring.
 • Säljchef som behöver få in mer kvalificerade leads att bearbeta.

Allting till ett fast pris!

12 995 sek

Priserna är exklusive moms

Boka ett möte för att prata igenom er digitala uppstart

Förutsättningar

För att ta del av detta erbjuda krävs att:

 • Er sajt är byggd med Wordpress
 • Att du har en e-postadress kopplad till Google Analytics (vi kan fortfarande gå vidare utan det, men det underlättar enormt om ni själva skapar alla konton)
 • Att ni har en företagssida på LinkedIn
 • Att du har ett betalkort som går att använda för onlineköp, även om vi inte kommer att köra några annonskampanjer genom detta paket så krävs ett betalkort för att konfigurera Google Ads och ett annonskonto på LinkedIn.

Övrigt

Verktygen ingår i paketet är kostnadsfria, de tillhandahålls i huvudsak av Google. Om ni vill börja annonsera kommer ni också vara tvungna att betala för annonsutrymme hos de olika plattformarna.

Som namnet på paketet antyder är detta en start på er digitala resa – det finns fler verktyg, plattformar och aktiviteter som ni kan nyttja för att driva er verksamhet framåt.

Ni är inte inlåsta till Early to Rise AB som leverantör, utan det står er fritt att jobba vidare med internt eller med en annan byrå.

Det är en fördel om ni har någon resurs internt som kan och vill lära sig jobba med verktygen dels för att det krävs lite arbete från er sida att hantera vissa av arbetsuppgifterna, men främst för att ni kommer få större nytta av arbetet om ni själva lär er mer och blir bättre kravställare.