Early to Rise AB Logo

Funktionell Marknadsföring för Business to Business

Jag hjälper små och medelstora företag som har begränsade marknadsföringsresurser att skapa mer försäljning genom värdebaserad och pragmatisk, no nonse, marknadsföring.

Lanseringsplan för ny produkt eller tjänst - Early to Rise
Funktionell marknadsföring

Även små- och medelstora företag kan få effektiv marknadsföring utan att gå till ”fina byrån i stan”. Med rätt strategi och genomförande gör vi det enklare för era säljare att sälja – och för era kunder att köpa.

Interim Marknadschef

Behöver du en tillfällig marknadsresurs inför en arbetstopp eller rekrytering? Jag hjälper er som extra resurs och jobbar strategiskt såväl som operativt.

Produktlansering

Ni har en ny produkt, men vet inte hur ni ska lansera den? Hur når du de potentiella köparna och hur skapar du engagemang i säljkåren? Med rätt strategi, positionering, budskap och verktyg får din produkt möjlighet att lyckas.

Marknadsföringscoach

Behöver du eller någon kollega stöd i sin roll som marknadsförare? Behöver ni ett utomstående perspektiv och nya influenser? Då kan du anlita mig som coach för medarbetarna på marknadsavdelningen.

Digital marknadsföring

Behöver ni få in fler kvalificerade leads för era säljare att jobba vidare med? Vill ni få ordning på era nyhetsbrev. Har ni behov av att förbättra innehållet på er sajt? Jag hjälper er med strategi, verktyg och produktion.

Sökordsannonsering (PPC)

Med sökordsannonsering, eller betald trafik, når du snabbt kunder i alla steg av köpresan. Jag hjälper dig att synas via Google, Bing, LinkedIn och andra sociala kanaler.

Sökmotoroptimering (SEO)

Få din sajt att synas i sökresultaten när någon söker efter de produkter eller tjänster ni erbjuder. Jag jobbar med teknisk SEO, innehåll och att skapa länkar.

Blogg och insikter

Det finns inga fler inlägg att visa.